Helaftensarrangement

gastronomie-topbillede

Oplæg til helaftensarrangement ved min. 30 personer

Totalarrangement:

Velkomstdrink
3 retters menu (se forslag)
Husets vin ad libitum under middagen
Kaffe m/hjemmebagte småkager
Natmad

 Fra kr. 845,00

Øl  kr. 23,00
Vand kr. 18,00
Vin kr. 175,00
Spiritus kr. 500,00
3 cl. kr. 25,00

Vores arrangement er inkl. tjenere i syv timer. Derefter koster det kr. 450,00 i timen pr. tjener. Er I færre end 30 personer, så finder vi en løsning på det.

Anbefaling: 2 gange 50 års fødselsdag. Centralt på Frederiksberg, tæt på offentlige transportmidler, gode parkeringsforhold. Perfekt festlokale, lyst, venligt, åbent, veltempereret og god akustik. Rare omgivelser, åben gårdhave til velkomsten. Fantastisk samarbejde med Sysser og hendes kokke med stor fleksibilitet og forståelse. Sublim mad, nænsom betjening. Vi designede vores fest med støtte fra Assistance Gastronomie, vi fik vores egen fest, en fest hvor vi kunne koncentrere os om vores gæster og opleve og nyde aftenen.

Venlig Hilsen / Kind Regards

Overlæge Jesper Byrdorf

Kr. 845 pr. person

Forret:

  • Røget laks m. rygeostcreme, variation af agurk, radise crudite og friske krydderurter

Hovedret:

  • Stegt okseculotte m. pommes fondant, gulerødder og svampe i persille, crudite af radiccio, brøndkarse og rødvinssauce.

Dessert:

  • Rabarberconsomé med vaniljeparfait og syltede jordbær

Menuforslag 2

Kr. 945 pr. person

 Forret:

  • Stegte kammuslinger m. blomkålspure, brunet smør, stegte blomkål i dild og citron, dild-olie og brøndkarse.

Hovedret:

  • Kalvemørbrad m. grov kartoffelkompot rørt med rygeost og persille, grillet spidskål, syltede bøgehatte, tomat og ærteskud samt portvinssauce.

Dessert:

  • 3 slags hjemmelavet sorbet m. garniture

Menuforslag 3

Kr. 1095 pr. person

 Forret:

  • Jomfruhummer bisque m. stegte jomfruhummerhaler, løgkompot og crudite af rød spidskål og ærteskud.

Hovedret:

  • 300 g U.S. Ribeye serveres med små, stegte kartofler i urter og citron, tomatsalat m. pesto, syltede løg, parmesanflager, grøn salat m. vinaigrette og rødvinssauce (Family style)

Dessert:

  • Gateau Marcel m. passionsfrugtsorbet