Buffetforslag

Buffet 1: Kr. 575 pr. person

Fisk:

  • Hjemmerørt laksetatar m. kål, sennep, cremefraiche, friske urter og sprøde croutoner
  • Grillet tun m. avocado-/mangosalsa m. syltet rødløg, koriander og chili-/lime mayonnaise

Kød:

  • Svinemørbrad m. svampefrikassé
  • Stegte kalveculotter m. rosmarin og hvidløg

Tilbehør:

  • Stegte aspargeskartofler m. peberfrugt, løg, grillet Chorizo og frisk persille
  • Frisee salat m. fennikel, vesterhavsost og syltede bøgehatte
  • Portvinssauce m. tomat concassé
  • Hjemmebagt brød m. hjemmerørt kryddersmør

Dessert:

  • Blommetrifli m. portvin, vaniljecreme og makroner
  • Kaffe/te

Buffet 2: Kr. 575 pr. person

Fisk:

  • Bagt laks m. løvstikke og estragon
  • Havtaske carpaccio m. lime mayo, frisee salat og rosenpeber

Kød:

  • Stegt lammeculotte m. grillede grøntsager i tomat og rosmarin
  • Fyldt svinebryst m. salvie, hvidløg og svampe

Tilbehør:

  • Bønnesalat m. syltede rødløg, saltede nødder og pinjekerne vinaigrette
  • Flødebagte kartofler m. timian og porre, toppet med ost
  • Hvidvinssauce m. sennep og honning
  • Hjemmebagt brød m. hjemmerørt kryddersmør

Dessert:

  • Creme brulee m. yoghurtsorbet
  • Kaffe/te

Buffet Gastronomia: Kr. 625 pr. person

Fisk:

  • Stegte kammuslinger m. blomkålspure, stegte blomkål i urter, dild olie og frisk dild
  • Tigerrejer i persille og hvidløg m. kikærtepure og ærteskud

Kød:

  • S. Okseculotte
  • Fyldte unghane bryster m. spinat, soltørrede tomater og sennep

Tilbehør:

  • Kartoffelkompot m. rygeost og persille
  • Salat af grillet spidskål, karotter, persilleolie, ristede hasselnødder og brøndkarse
  • Rødvinssauce
  • Hjemmebagt brød m. hjemmerørt kryddersmør

Dessert:

  • Gateau Marcel m. passionsfrugtsorbet
  • Kaffe/te