Forslag til buffet

Buffet ud af huset ved min. 25 personer

Buffet 1 Kr. 199 pr. person

Fyldt svinemørbrad.

Kødboller m. persille og hvidløg i tomat.

Couscoussalat m. sprøde grøntsager og nødder.

Kartoffelsalat m. grov sennep, cremefraiche og persille.

Mix salat m. pesto, soltørrede tomater og sprøde croutoner.

Friskbagt brød og smør.

Buffet 2 Kr. 225 pr. person

Glaseret landskinke.

Marineret kalveculotte.

Flødebagte kartofler m. porre og timian.

Pastasalat m. forårsløg, dild og ærter.

Tomatsalat m. pesto, oliven og feta.

Friskbagt brød og smør.

Buffet 3 Kr.  298,- pr. 

Forretter

Hjemmegravad okseinderlår med rucolasalat, pesto og friskrevet parmasan

Ceviche af frisk torsk med skalotteløg, peber og friske krydderurter

Hovedretter

Farseret unghanebryst

Langtidsstegt kalvetyksteg

Kraftig timiansky

Grønsagstærte m. fløde, ost og æg

Garniture

Stegte kartofler

Cherrytomatsalat med mozarella, spidskål, grøn salat og bulgur

Hjemmebagt brød

Desserter

Æbletrifli m. creme fraiche og flødeskum

Chokoladekage med syltede bær

Assistance Gastronomie - Slide 1

Kontakt os hér